شناسه : 32751
د, 08/29/1402 - 12:13
نویسنده : بسیج حقوق دانان
عکس
محکومیت اقدامات ضد بشری و نسل کشی ظالمانه اسرائیل توسط انجمن فقه و حقوق سازمان بسیج حقوق دانان

بیانیه انجمن تخصصی فقه و حقوق سازمان بسیج حقوق دانان در محکومیت رژیم کودک کش اسرائیل

به گزارش روابط عمومي سازمان بسيج حقوق دانان؛ انجمن فقه و حقوق سازمان بسیج حقوق دانان در پی جنایات وحشیانه رژیم غاصب کودک کش اسرائیل اقدام به صدرو بیانیه ای در راستای حمایت از مردم مظلوم غزه نمود که متن این بیانیه به شرح ذیل می باشد

1

بسم الله الرحمن الرحیم

«أُذِنَ لِلَّذِينَ يُقَاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا ۚ وَإِنَّ اللَّهَ عَلَىٰ نَصْرِهِمْ لَقَدِيرٌ»(۳۹ سوره حج)

مقام معظم رهبری : « غزه از یک سو صحنه مظلومیت واز سوی دیگر صحنه اقتدار است »

این روزها باریکه غزه شاهد نسل‌کشی بی سابقه‌ایی است که در خفقان و سکوت خبری رسانه‌های جهانی، عامدانه به هیچ انگاشته می‌شود ؛ غافل از اینکه قلوب انسان‌های آزاده دنیا دررنج این مردم ستمدیده جریحه‌دار شده و به خروش آمده است.

جنازه‌های زنان و کودکان این باریکه‌ی مظلوم که هنوز بسیاری در زیر آوارها باقی است ،خرابه های حاصل از بمب‌های فسفری،ویرانه‌های کلیساها،مساجد، مدارس، منازل مردم و در راس آن بمباران بیمارستان‌ها بار دیگر خویِ ددمنشانه رژیم غاصب صهیونیستی را بیش از پیش آشکار نمود .

دراین مظلومیت مقتدرانه تقابل تمام شرف انسانی در مقابل تمام رذیلت و ددمنشی به صحنه آمده تا راه حق را بر حق‌جویان آشکار نماید .

اینک، ما انجمن فقه و مبانی حقوق سازمان بسیج حقوق دانان کشور متشکل از اساتید، نظریه پردازان، حقوقدانان و صاحب نظران فقه ، ضمن محکوم کردن این نسل کشی ظالمانه ، به عنوان بخشی از جامعه دغدغه‌مند و انقلابی ،اصول حقوق بشردوستانه برگرفته از فقه ناب و شریعت اسلامی که بی محابا توسط این رژیم به فراموشی سپرده شده است را خاطر نشان نموده و بر اجرای مواردی چون رعایت رفتار انسانی ،تفکیک و تمايز بین افراد نظامی و غیر نظامی ،محدودیت در کاربرد تسلیحات ، رعایت تناسب و ضرورت در اقدامات نظامی ،محبت و مهربانی با اسیران جنگی ، حفاظت از محیط‌زیست تاکیدورزیده  و با اجرای فرایندهای فقهی حقوقی لازم جهت دفاع از مظلوم ، پشتیبانی خود را از صاحبان حقیقی قدس شریف اعلام  داشته و تا پیروزی نهایی کنارشان خواهیم بود.

قلبمان روشن است که در روزهای نه چندان دور با سپردن این رژیم‌ منحوس به زباله دان تاریخ در سایه استمرارطوفان الاقصی ، طلیعه روزگاری آرام ، بدون قتل و غارت و ظلم در بین تمام‌ملت‌های دنیا به ویژه امت مسلمان و آزادی‌خواه  نمایان خواهد شد.

«وسيعلم الذين ظلموا اي منقلب ينقلبون والعاقبة للمتقين »

و سنصلی فی القدس انشاالله

انجمن فقه و حقوق سازمان بسیج حقوق دانان کشور

# حقوق دانان

# بسیج_ مردم

# حقوق بین الملل_ خاموش

# غزه_ سربلند

 

0 دیدگاه

افزودن دیدگاه جدید

CAPTCHA
اگر شما یک بازدید کننده انسانی هستید و یک ربات نیستید به چالش و آزمون زیر پاسخ دهید.